Adult Children of Alcoholics i Norge   
    Søk i våre sider:
Forsiden Noe for meg? Møteoversikt Starte gruppe Arrangementer De tolv trinn De tolv tradisjoner Problemet Løsningen Løftene Anonymitetsprinsippet Litteratur Kontakt oss Kontaktskjema Filarkiv 
 
Forsiden > Møteoversikt > Starte gruppe

Ønsker du å starte en ny gruppe der du bor?

ACA handler om selvhjelp og det å starte en ny gruppe er ikke noe vanskelig. I prinsippet trenger man to kun personer som møtes. Når dere har bestemt dere for å møtes kan dere informere om møtet på egnede plasser og eventuelt i en lokal avis. Oppgi tid, sted og gruppas formål. Intergruppa i ACA Norge kan være behjelpelig med informasjon i forhold til foldere og forslag til møteledernøkkel (hvordan møtets gang kan foregå). Du vil også finne noen brosjyrer for nedlasting her.

Hver enkelt gruppe i ACA er selvstyrt og styres etter Tradisjonene. Hovedformålet til en ACA gruppe er å bringe budskapet til de som fortsatt lider.

Når gruppen er startet kan du melde inn gruppen til Intergruppa slik at vi kan føre opp møtet i møteoversikten. Husk at det å opparbeide en gruppe kan ta noe tid. Gi dere selv kjærlighet, omsorg og tålmodighet i prosessen.

Har du spørsmål om å starte ny gruppe kan du kontakte intergruppa på mailto:post@acanorge.org...et fellesskap av kvinner og menn som har vokst opp i et alkoholisert eller på annen måte dysfunksjonelt hjem